top of page

vr 22 feb

|

De Boxhof

Geld voor het oprapen - vrijdag 22 februari

Het spel speelt zich op een waddeneiland af. Sybren, een jutter, heeft een zeer verouderd museum. Op een dag komen twee ambtenaren, Pieter en Hester, naar het eiland toe. En dan lijkt het nieuwe geluk toch wel heel dicht bij of toch niet?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geld voor het oprapen  - vrijdag 22 februari
Geld voor het oprapen  - vrijdag 22 februari

Aanvang & Locatie

22 feb 2019, 20:00

De Boxhof, Voorstraat 71, 5334 JR Velddriel, Nederland

Over de voorstelling

Het spel speelt zich op een waddeneiland af. Sybren, een jutter, heeft een zeer verouderd museum. Koert heeft een concurrerend juttermuseum, aan de overkant. Sybren en Koert kunnen elkaar het leven behoorlijk zwaar maken. Lara, de vrouw van Sybren, heeft grote plannen, maar iet met haar man, maar met Johan, de hotelier. Gosse, de plaatselijke journalist, snuffelt regelmatig op het toneel, altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Op een dag komen twee ambtenaren, Pieter en Hester, naar het eiland toe. Zij willen het museum van Sybren een behoorlijke grote subsidie aanbieden. Maar dat valt nog niet zo mee. Sybren wil eigenlijk alles bij het oude houden. En dit terwijl het Geld voor het oprapen ligt...

Een vlot geschreven komedie door het team van Toneelvereniging Sint Genesius, met veel actie, veel vaart en zeer veel verrassingen!

Tickets

  • Winkel/kassa €8.50 | Online

    Let op: ZAAL OPEN om 19:30 uur en AANVANG: 20:00 uur

    € 7,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page